Järkilämpö Oy, 044 238 8625 Enable JavaScript to view protected content.

JÄRKILÄMPÖ LÄMMITTÄÄ KOTISI

Ota yhteyttä

Toteutamme kaikki LVI-alan työt uudiskohteissa

Suunnittelu, valvonta ja urakointi – kaikki samasta paikasta. Koko LVI-urakan tilaaminen yhdestä paikasta on kustannustehokas ja helppo ratkaisu. Järkilämpö Oy:n yli viidentoista vuoden kokemus näkyy ennen kaikkea työn yksityiskohdissa sekä siinä, että osaamme ottaa kaiken huomioon työmaalla. Aikataulumme on pitävä ja nopea ja työn jälkemme esteettisesti laadukasta. Huolellisen suunnittelun ja pitävien aikataulujen avulla pidämme huolen, että työmaasi ei pysähdy turhaan.

Mitä etuja saat tilaamalla LVI-kokonaisuuden Järkilämpö Oy:ltä?

LVI-suunnittelu kannattaa tehdä huolella

Autamme sinua valitsemaan, sopivimman ja energia tehokkaan lämmitysjärjestelmän ja ilmanvaihtojärjestelmän. Osaamme antaa vahvan 15 vuoden LVI-alan kokemuksella hyviä vinkkejä kaikissa LVI- valintoja tehdessä. Osaamme ehdottaa järkeviä ratkaisuja juuri sinun kotiisi.

LVI-suunnitelma sisältää

Lämmitysjärjestelmä vaikuttaa keskeisesti asumisen mukavuuteen ja käyttökustannuksiin

Tärkeintä on teettää hyvät suunnitelmat ja toteuttaa järjestelmä ammattilaisilla. Vesikiertoinen lattialämmitys antaa hyvän pohjan valita energiatehokas lämmönlähde. Kaksoisspiraali putkituksella, omilla huonekohtaisilla piireillä ja termostaateilla saadaan toimiva ja tasalämpöinen koti. Putket asennetaan lattiaeristyksen päälle ennen lattian valua.

Lämmityslaite asennetaan mahdollisimman pian lattiavalun jälkeen, jolloin saadaan myös työmaa-aikainen lämmitys tuotettua edullisemmin. Tarjoamme ja asennamme muun muassa seuraavia energia tehokkaita lämmitysmuotoja:

Puhdas vesi ja toimiva viemäri ovat tämän päivän elinehto

Kunnolla tehdyt vesi- ja viemärityöt antavat rauhan asumiseen. Käyttövesi- ja viemäriputket asennetaan talon lattian alle, LVI-suunnitelmien mukaan. Käyttövesiputket kulkevat suojaputkissa ja jokaiselle vesipisteelle asennetaan sulut. Varmistamme kaikki vesiputket 10bar koeponnistuksella ennen käyttöönottoa.

Ilmanvaihto varmistaa kodin ja sen asukkaiden hyvinvoinnin

Ilmanvaihdolla luodaan viihtyisä, terveyttä ja jaksamista ylläpitävä sisäilma, joka on hajuton, pölytön, vedoton, miellyttävän lämpöinen sekä meluton. Asennamme ilmanvaihtokanavat, ilmanvaihtokoneen ja huoneventtiilit. Ilmanvaihdossa käytämme Betterpipe-kanavistoa, mikä on lämpö ja kondenssi eristetty. Kondenssieristetty kanavisto mahdollistaa myöhemmässä vaiheessa asennettavan jäähdytyksen.

Ilmanvaihtokoneet ovat lämmöntalteenotolla varustettuja. Teemme kaikille asentamillemme ilmavaihdoille ilmamäärien säädöt ja tasapainotukset, jolla takaamme oikeanlaisen ja energiatehokkaan toiminnan.

Viimeistelty lopputulos saadaan laadukkailla ja kauniilla vesikalusteilla