Järkilämpö Oy, 044 238 8625 Enable JavaScript to view protected content.

JÄRKILÄMPÖ LÄMMITTÄÄ KOTISI

Ota yhteyttä

Lämpöverkon uusimisella energiatehokkuutta asumiseen

Selvitä kotisi lämpöverkoston tila ajoissa tilaamalla täysin ilmainen kartoituskäynti. Kartoituskäynnillä asiantuntijamme kertoo sinulle, miten lämpöverkoston aiheuttama vesivahingon riski minimoidaan ja miten uusittu putkisto nostaa asuntosi arvoa sekä pienentää vakuutusmaksuja.

Vanha patteriverkosto kuluttaa usein kohtuuttomasti energiaa ja on altis syöpymiselle. Yleensä lämpöverkkoputket ovat piilotettu rakenteisiin esimerkiksi lattian alle tai seinän sisään ja ovat materiaaliltaan joko rautaa tai muuta metallia. Näille materiaaleille on tyypillistä hapettuminen, fyysinen kuluminen ja ruostuminen ajan myötä. Putkiston ja pattereiden kulumista lisää monesti myös se, että lämpöverkkoon on usein tarve lisätä uutta vettä. Vanhoissa lämpöverkoissa termostaattien ja venttiilien toimivuus on havaittu usein myös heikentyneen.

Kartoitus

Asiantuntijamme arvioi kodin putkiston nykyisen kunnon ja antaa lisätietoa turvallisesta ja laadukkaasta uudistamismahdollisuudesta. Asiantuntijamme esittää yksilöllisen suunnitelman remontin toteutuksesta. Otamme aina huomioon asiakkaan erityistoiveet reittiä suunniteltaessa.

Asennus

Lämpöverkon uusiminen ei kestä kuin 2-5 päivää. Voit asua kotona koko remontin ajan. Uusinnan tarpeessa olevien lämpöpattereiden tilalle vaihdetaan uudet energiatehokkaat ja tarkasti säädettävät lämpöpatterit, jotka takaavat viimeistellyn ja tyylikkään lopputuloksen. Siivoamme aina remontin jäljet.

Takuu

Teemme kaikille asentamillemme järjestelmille painekokeen, laadun ja pitävyyden varmistamiseksi. Myönnämme kaikille toteuttamillemme remonteille viiden vuoden asennustakuun ja kymmenen vuoden materiaalitakuun. Varmistamme kaikkien asiakkaidemme tyytyväisyyden asennuksen jälkeen.