Järkilämpö Oy, 044 238 8625 Enable JavaScript to view protected content.

JÄRKILÄMPÖ LÄMMITTÄÄ KOTISI

Ota yhteyttä

Meiltä saat lämmitysratkaisut kaikkiin tilanteisiin

Meiltä saat energiatehokkaat lämmitysratkaisut kaikkiin tilanteisiin: vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, kaukolämpövaihtimet ja poistoilmalämpöpumput.

Valitse vesi-ilmalämpöpumppu ja säästät energiaa jopa 70 %

Säästön suuruus riippuu talon sijainnista ja koosta, valitusta lämpöpumpusta sekä onko käytössäsi jäähdytys vai ei. Lämmönlähteenä pumput käyttävät ilmaa, luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa energiaa. Pumppujen hiilidioksidipäästöt ovat minimaaliset. Tehokkaat pumppumme maksavat itsensä nopeasti takaisin ja toimintavarmoina, myös pohjolan kylmissä olosuhteissa tuottavat lämpöä ja lämmintä käyttövettä talosi tarpeisiin.

Yleistä vesi-ilmalämpöpumpuista

Lämpöpumput käyttävät uusiutuvaa energianlähdettä. Pumput ottavat lämpöä suoraan ulkoilmasta ja hyödyntävät sen kotisi lämmittämiseen. Vesi-ilmalämpöpumput toimivat vuoden ympäri päälämmönlähteenä koko kiinteistölle, mutta se voidaan asentaa myös toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Suomen ilmastossa ulkolämpötilan laskiessa rajusti yli 20 pakkasasteen ilma-vesilämpöpumpun lämmitysteho ja hyötysuhde laskevat, jolloin tueksi lämmitykseen tarvitaan osittain vaihtoehtoista lämmitysjärjestelmää kuten sähköä tai öljyä.

Öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla oleva ilma-vesilämpöpumppu käsittää ulos sijoitettavan lämpöpumpun sekä lisäksi levylämmönvaihtimen ja ohjausyksikön. Ulkoyksikön teho valitaan lämmitystehon tarpeen mukaan. Suurempien kiinteistöjen lämmitykseen voidaan asentaa useita ulkoyksiköitä rinnan, jolloin lämmitystehokin kasvaa huomattavasti.

Vesi-ilmalämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on halvemman hankintahinnan lisäksi se, että se voidaan asentaa sellaisiinkin paikkoihin, joissa maaperän laadun takia maalämmön hyödyntäminen on mahdotonta.

Vesi-ilmalämpöpumpun hyödyt

Maalämpö on suomalaisiin oloihin sopiva lämmitysjärjestelmä

Auringon maahan sitomaa lämpöä on saatavilla ympäri vuoden. Lämpöpumppu pystyy keräämään suurimman uusiutuvan energiamäärän. Maalämmön hankinta maksaa itsensä takaisin alhaisina energiakustannuksina – lämmitystä uusiessa voit säästää jopa 80 % energiassa.

Maalämpö on hyvä suoja kohoaville energiakustannuksille, mikäli sähkön hinta nousee keskieurooppalaiselle tasolle. Nimittäin maalämpöpumput käyttävät vähän sähköä kylmimpinä talvipäivinä, kun pörssisähkö on kalleimmillaan.

Maalämpö on huolettomuutta ja erittäin suuri uusiutuvan energian osuus on taas ympäristöystävällisyyttä. Maalämpöpumppuihin voit lisätä myös energiatehokkaan viilennyksen, jossa maan sisällä olevaa viileyttä siirretään sisätiloihin ilman kompressorin käyttöä.

Kartoitus

Tilaamalla täysin ilmaisen kartoituskäynnin saat lisätietoa kotisi mahdollisuuksista energiatehokkaampaan huomiseen.

Asennus

Asennamme kaikki lämmitysjärjestelmät avaimet käteen periaatteella. Yrityksellämme on Tukesin hyväksymät kylmäaineluvat.

Takuu

Takuu asennukselle viisi vuotta ja laitteistolle kuusi vuotta. Kun laite rekisteröidään, sille saadaan kuuden vuoden NIBE-turva. Rekisteröimme laitteen puolestasi.